Art-Museum_Vale-do-Coa

Posted · Add Comment

The project celebrates the territory character through a strong relation between landscape and built elements. The building is sited near the slope highest point. The Museum is a large stone body that inhabits the site as it projects itself above the landscape. The patio is the core of the museum, the public space where everything is crossed as it opens itself towards the landscape. At night, the weightlessness of the raised massive body is suspended by the light that comes from within the building glazed façade.

 

Informazioni sul progettista
Nome dello studio
CVDB arquitectos
Email
cvdb@cvdbarquitectos.com
Indirizzo dello studio
Rua das Chagas 17, Lisboa
Portugal
Map It

 

 
 

Rispondi

 
%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: